Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Stilla ligger du på sängen med slutna ögon.
Tyst smyger jag fram för att kyssa din panna, sakta öppnar du dina blåa ögon och ler.
Säger att du saknat mig, varefter jag kryper ner under täcket.
Du smeker min nakna kropp och kysser mina fuktiga läppar.
Vi kommer samtidigt och du säger att du älskar mig.
Du somnar i min famn, jag ligger kvar och orden du sa sjunker sakta in.
Jag ler och viskar ut i tystheten, Och jag älskar dig.




Fri vers av Maria Saga
Läst 522 gånger
Publicerad 2005-05-06 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Saga