Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast i falskheten

Säg det bara!
Jag är inte den enda
Jag är inte den fina
för dig
Sluta låtsas!
Jag är inte off
Jag är inte dum
dum nog att gå på allt...

Så är jag fast igen...
i ditt falska nät
omlindad av vackra ord,
vackra ord du delar ut
till allt och alla.

Vad ska jag tro?
Vad vill du...?

Du vill bara få mig äcklad.
Du vill bara få mig...

inräknad bland alla andra.






Fri vers av Sofie Söderberg
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-11-13 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Söderberg
Sofie Söderberg