Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dålig hit på radion

Mina öron
är
våldtagna

Jag sa nej
men
fortfarande
rörde läpparna
sig

Bla, bla bla
som en dålig hit på radion
en fullständig terror
mot en morgontrött
jag person

Trött på
att lyssna
stängde jag av
och gick därifrån
( ändå våldtagen )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-05-06 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan