Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten enkel vers jag skrev till min lilla dotter den vinter hon fyllde två. Jag var bara så vemodigt uppfylld av att veta hur mycket som låg framför henne, allt det som så oundvikligen skulle komma att förändra henne..


Barnet

Du lilla nätta tösabit
med barnaögon blå
Har hela livet framför dig
och döden likaså

Ditt lilla arma flickehjärta
så fyllt av barndomsskratt
Den oskuld som för alla är
förgänglighetens skatt

Du lilla nätta tösabit
som inget än förstår
Var lycklig i din barndomsdröm
så länge du förmår.




Fri vers av LeTigre
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-11-13 17:39



Bookmark and Share


    eva m h
Fylld av kärlek och insikt om att livet är föränderligt!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

LeTigre