Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rasar

Spräng alla
broar
och bygg
nya
under marken

Där i mörkret
kan vi mötas
igen

Tända en tändsticka

Där i mörkret
kan vi
skugga varandra
och vara likasinnade

Kanske kan vi då
alla en dag
gå upp igen

I ljuset




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 19:53



Bookmark and Share


  VITRIOL
Känns väldigt unik och annorlunda. Gillas. Upplever en längtan efter att skapa lika villkor för alla i ljus som i mörker. Den tanken tilltalar starkt. Bokmärker!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan