Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker visa

 

 

det är inte
det du säger
som biter sig fast
i mig
när orden tystnar
det är
när du sluter
dina blodröda läppar
som ditt ansikte
sjunger tusen sånger
och ackompanjeras
av din kvinnlighet

sjung för mig
några verser till
i den sången
och jag offrar gärna
öronen
för att få behålla
ögonen

möjligheten att njuta
av din skönhet

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 19:54



Bookmark and Share


  Catrin
Det är nog där i tystnaden som vi hör allra bäst... du förmedlar det vackert här.
2007-11-15

  aol
så dyrkansvärt vacker
2007-11-14

    Bögen
Sensuellt dyrkande, vackert och ömt.
Gillas...
2007-11-14

  Lena Krantz VIP
Man behöver väl alla sinnen för att ta in skönheten till fullo? *skrattar*
Vackert och finstämt hur som helst!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt