Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första försök till en haiku. Kommentera gärna och berätta hur en haiku skall vara ifall att det är fel då jag ej vet hur de skall vara uppbyggda.


ingenting egentligen

livnärde dig av mitt hjärta
jag dansade svävande i ihåligheterna tills du
stal den enda nyckeln ut




Bunden vers (Haiku) av Frida E
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-05-07 12:53



Bookmark and Share


  Almaz
Den här gillar jag verkligen, enkelt och väldigt uttrycksfullt!
Vet dock inte mer om haiku än du..
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Frida E
Frida E