Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frånvarande

 

Var är du

du frånvarande

när jag är trött på sprit och stroboskop

klockan är halv tre och jag vill åka hem

 

Var är du

din suddiga typografi

när jag är glad och vill smeta av min glädje på någon annan

klockan är tjugo över fem och jag har lämnat in

 

Var är du 

du icke existerande

när jag är stressad och behöver bli tillrättalagd i verkligheten

klockan är tio i åtta och jag har miljoner saker att ta itu med

 

Var är du underbara, rosa, söta, syrliga kärlek

Var är du 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower