Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bladet.

Jag känner inte smärtan längre,

det har blivit en vana.

Minns första gången,

allt blev suddigt och jag kände mig yr.

jag lever i djup depression.

Jag vågar inte fly.

varje gång bladet åker fram och river upp den där blanka hyn,

känner jag lycka.

det är en fin sak blod.

 




Fri vers av aamandaa
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-11-15 11:55



Bookmark and Share


  objekt3
All smärta bleknar raring
du skriver underbart. ta hand om dig.
2007-11-15

    söötsnö
gripande,
har aldrig skärt mig själv
men jag känner igen känslan
att må så dåligt..
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

aamandaa