Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du med rödlockigt hår

Pilsner
och
sex
tröstar
tillfälligt

Varför
bränner du ut
dig
med sexuella aktiviteter

Du som är vacker
och borde bli
älskad som


Är det kicken
av det annorlunda
som får dig att bli hel innan du blir

tom ....

Du med rödlockigt
hår
och levande ögon

Livet
vill smeka dig lugn

Men du balanserar hellre

gränsen
till
den andra sidan

Du som är
så vacker
och borde bli älskad som få

Sökandet
är energikrävande
och
tröttande

Låt
nu ditt huvud få vila
en stund
på kärlekens

eviga vingar

Den bränns
blott en stund för att sedan

Få hela dig
att sväva

av lycka




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-16 19:56



Bookmark and Share


  Sara Boström
låter som ord många behöver höra! vackert och omtänksamt.
2007-11-16

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan