Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderna människor

Du är en splatterfilm
utan blod

Yxan svingas
endast mot

ved

Hellylle
brinner
fort
om man jämför
med

järnansikte

Slakten
är frivillig
på 2000 talet
ändå
bränner
alltför många
ut

sig

Jag var en av dom

moderna dårarna

Hur gjorde dom förr

bet ihop
kanske

Drack sprit
och knullade runt
för att lätta på trycket

Men det är klart

vi är civiliserade nu




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-16 21:14



Bookmark and Share


    Nattviol
splatter - egentligen alldeles
för rått för min del...
men avgudar Tarantino...
(så vad säger det om mig?)

håller med - att knulla runt
duger ett tag... men sen då?
vad betyder civilisationen...
och kanske vi bara är
grottmänniskor när allt
kommer omkring?

skönt textat, mannen!
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan