Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det förkylt :-(


Höstsnuva

Höstsnuvan är på visit
vare sig jag vill eller inte

Vattnet fryser till is ute
näsan droppar inne

Halkan är en balansgång ute
halsen ömmar av harklingar inne

Solen tittar fram mellan molnen ute
febern gömmer sig i min kropp inne

Höstsnuvan är på visit
vare sig jag vill eller inte




Fri vers av AjBi
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-11-16 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi