Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se din hand, i höger hand har du en kniv. Där skipas rättvisa.


Max talandes med livet.

Blod, så svalt och drypande rött.
Vid den sista kanten, där jag river och sliter tills min värld färgas ros.

Benen så lena där de ligger, slappa och döda.
Kriget som vi tillsammans utgjorde och med kriget jämnade marken mellan oss.

Vill du sluta nu, när världen färgats i den färg vi sett sedan födelse?
Jag själv, vill se den färgas rödare än svart.
Dit mörkret aldrig nått.

Där vill jag färdas.




Fri vers av Ymje Sköld
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-17 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ymje Sköld
Ymje Sköld