Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten handlar om mitt ex, Veronica. Min största kärlek hittils, vi delar några oförglömliga minnen. Skrev den här för att få ur mig känslor, helt enkelt.


jag kommer aldrig tillbaka

Det jag saknade innan saknar jag än
När jag ville ha en framtid och bara med dig
När vi tänkte på varandra och ringde samtidigt
Men det är väl bara tankar efter allt jag har skrivit

Varje dag och varje kväll tänker jag på dig
Och det händer att jag känner en tår på min kind

Efter alla gånger vi pratade om våran framtid
Hur många barn och hur vi skulle göra med allting
Ett bröllop på Tahiti på stranden med solnedgång
Och smekmånad i paris, allting var som en dröm

Men jag vaknade upp, självklart utan dig
Som att vi båda vänt blad och tillbaks till ruta ett

Ett stort hopp för oss båda, men jag som fick ta smällen
För mitt liv var en saga, men ingen saga utan henne
förlåt mig för alla gånger jag har sårat
Men i slutändan var det jag som fick svara med tårar


Jag vet inte längre hur jag känner
Vill börja om på nytt men inte sluta som vänner
jag klarar mig kanske, vill inte ta risken
För du kan lika gärna döda mig sakta när minnena brister

Varje dag och varje kväll tänker jag på dig
Gråter till och från när känslorna styr mig
Klarar inte av det här, jag måste få förändring
även om jag grät ihjäl, jag måste få va självisk

Jag klarar inte av att älska dig som jag gör
Men de känslor jag har kvar får mig att dö
Och jag klarar inte heller av att inte älska dig
Så vad var det som fick dig att ge ditt hjärta till mig?

Jag går ut ikväll och kommer inte tillbaks
För allting vi gjort är bara minnet idag
Jag somnar in ikväll och kommer aldrig att vakna
För den jag alltid saknat kommer aldrig tillbaka




Fri vers av konstgjord
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 16:02



Bookmark and Share


    ruusningstrafik
Du är så otroligt duktig Johan.
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

konstgjord
konstgjord