Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kanske drömde

jag vet att livet förändras
men visste inte att vårat liv kunde vända
vi tror att tiden läker alla sår
jag vet att du var någon som jag inte värdesatte igår
jag vet att kärlek som fastnat består
och är vi tillsammans kan inget skilja oss åt
det visar ringen på ditt finger
du är det bästa i mitt liv och jag vill inget mindre
det finns dom som tävlar för kärlek
men det är inte en av många vägar till säkerhet
minns du hur förra sommaren var?
den här sommaren var min största önskan att du skulle komma tillbaks
det är inte solsken i mitt rum längre
var det verkligen vi eller var det jag som drömde de?




Fri vers av konstgjord
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-09-19 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konstgjord
konstgjord