Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is based on a true story

Klockan tre inatt
kom en full polack
och knackade på
vår dörr

Jag hade aldrig sett han förr

Beredd med knuten näve var
jag
men han var full och förvillad
bortom vett och lag

Efter
många om
och två män

ringde
jag en taxi
och hotell
fick för en natt bli hans
hem

Pumporna
trampade han sönder
men halloween är ju slut nu

pizzorna i lördagsugnen
är bakade av
min fru




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-11-17 17:49



Bookmark and Share


    Nattviol
ja - tänk att verkligheten
ALLTID överträffar dikten!

hur smakade pizzan
förresten?
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan