Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster!

Du säger inget till mig
men jag ser
så väl ändå
De minnen du helst vill glömma
plågar så sakta ditt inre
Du försöker vara tapper,
visa mig mod
Du tror att det kanske skulle vara lättast
att låsa ditt hjärta,
kasta bort nyckeln
för att för alltid
hålla det låst
Men
du behöver inte vara tapper,
inte visa mig mod
Låt mig istället
dela din smärta,
känna din sorg
Låt mig gråta med dig
när livet känns svårt
Låt mig förvara din nyckel
bara
tills allting känns bra igen
Min syster
jag finns här för dig
Och även om jag sällan visar det
Så lovar jag dig en ända sak…
Jag älskar dig!




Fri vers av letmefeel
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-17 19:46



Bookmark and Share


  mirrorball
jag förstår att hon började gråta när hon läste den, det skulle jag också gjort. jag tycker det var sjukt fint av dig att skriva den till henne :*
2007-11-20

  © anakreon VIP
Jag tror att alla här
skulle se som en förmån att
få vara din systewr!
Carl-Erik
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

letmefeel