Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rätt så dålig dikt men wtf!


vart finns du?

En droppe
en blick
ett ord
Allt som behövdes
för att det skulle
rinna över
Dina ord
din blick
trycker sig sakta in
mot mitt inre
som en rostig
gammal kniv
Sakta, sakta
tills den tillslut når fram
En droppe
och allt brister
En blick
som ett slag i ansiktet
Ett ord
som ett slag i magen
Nu när jag behöver dig
mer än någonsin
Vart finns du?




Fri vers av letmefeel
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-11-22 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

letmefeel