Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen vidare dikt men behövde skriva av mig.


Jag önskar att jag hade lärt känna dig

Jag kände aldrig dig
inte så mycket som jag ville iallafall
Jag har ett svagt minne av dig
som är det enda minnet jag har

Jag var liten,
väldigt liten men tillräckligt stor
för att minnas
Jag satt i ditt knä
lekte med din hand
Förundrat undersökte jag varje millimeter
av din tumme
Du berättade historien
om hur du förlorat den

Jag satt på ditt vänstra ben
och min kusin på ditt högra
Jag brukade följa med henne
till dig och farmor
och äta glass

Även om jag aldrig fick tillfället
att lära känna dig
så var jag ditt kött och ditt blod
Och jag tänker på dig ibland
jag hade velat lära känna dig
mer än vad jag gjorde

Nu är det flera år sedan du gick bort
ja, jag tänker på dig ibland,
besöker din grav
någon gång ibland
Men jag tänker på dig; farfar.




Fri vers av letmefeel
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-21 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

letmefeel