Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet som inte existerar

Jag trodde att det fanns ett land, kärlek, där alla människor var välkomna. Ett land helt utan gränser, där alla var lika mycket värda.
Jag trodde att jag bodde i landet där alla var välkomna.

Den fråga jag ställer mig nu, Hur kunde jag vara så dum?

Det finns inget land, kärlek, dit alla människor är välkomna. Det är fullt med gränser, lagar, där ingen är lika mycket värd.
Det var bara en dum men vacker dröm om ett oändligt land.

Att Öppna ögonen var allt som krävdes.




Fri vers av sachie
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-17 23:05



Bookmark and Share


  issac.a.m
Starka tankar..
tankar som fångar min smärta...
2007-11-18

    Nattviol
ja - och det är fruktansvärt
smärtsamt...

hitta en inre lycka och tillfredsställelse
och du kommer att klara det!!

klyscha - javisst, men inte mindre
sann för det...

; ))
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie