Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB1 049 Handplockad kärlek -haiku












Mig skall jag älska

livet ut

mig håller jag av




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP