Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oäkta haiku








Jag fejkar aldrig

mina mentala orgasmer

bara de obstinata




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 14:35



Bookmark and Share


  katt.inc
Ja, ibland vill det sig inte riktigt, då kan det vara bra med en viss skådespelar talang.
2007-11-18

    *Zenobia*
tror dig...den här haikun gör skäl för ordet obstinat...

så äkta oäkta det kan bli...
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP