Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga om stöld och motviljan till att giva amnesti...









...att stjäla av sig själv är således stöld,
men att låna av andra,
är åtminstone hyllning?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-11-18 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP