Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tu tre


upp & ner
jag är ledsen
fast jag ler
fram & tillbaka
varför dansade vi
när du hatade
in & ut
nu är hjärtslagen
för dig slut




Övriga genrer av vixit
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vixit