Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är mellanmjölk och H&M


Inte är jag speciell inte
Inte är jag speciellt intressant
Jag har inte gått navigationskursen
ärligt talat hade jag missat
att den överhuvudtaget fanns
Så jag flyter med genom stan
på trötta fötter i mina slitna skor




Övriga genrer av vixit
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vixit