Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast så ljög jag



du får göra som du vill
det är lugnt

tro fan inte att jag bryr mig

men jag vill inte se det
när du gör den där grejen

när du riktar den där blicken

på någon som inte är jag
då vill jag bara inte veta




Övriga genrer av vixit
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vixit