Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gäller att se saker positivt gott folk



Man

Är

Inte

Ensam

Ensam





Övriga genrer av vixit
Läst 254 gånger
Publicerad 2008-02-07 20:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skulle det vara positivt??
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Skulle det vara positivt??
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

vixit