Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför räcker det aldrig?


jag vill så mycket
det borde räcka
när du är tyst
skriker jag
tills luften är slut
när du är kall
förgås jag
när du är borta
är jag överallt
och vet inte
vart jag ska ta vägen
och när du inte vill
när du inte vill
så vill jag
jag vill
jag vill så mycket
det borde räcka
åt dig med




Övriga genrer av vixit
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 19:52



Bookmark and Share


    eva m h
Ser en kompensationsdans framför mig! En går framåt då går den andra bak, en går ut den andra in.... Funkar inte! Vi kan bara leva vårt egna liv men ibland uppstår sådana här relationssituationer!
De är inte roliga! Bra skrivet!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

vixit