Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm mig


yttra inte
ett ord om mig
till mig
till någon annan
du är inte min
jag är inte din
den tiden är förbi
du har inte rätten

glöm mitt namn




Övriga genrer av vixit
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-11-18 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vixit