Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vistelsen i Göteborg med Queen-konsert på Scandinavium och Julmarknad på Liseberg


Helgens för-och nackdelar

Fördelar

att komma iväg
underbart god middag på mysig restaurang
mäktig konsert med bra låtar, hög volym och fullt ös
natt på hotell och god frukost i lugn miljö
julstämning med all denna utebelysning
tomtar, julmusik, glögg och pepparkakor
att komma hem

Nackdelar

nyheten om bomben skapade oro
trängsel med alla dessa människor i pausen gav ångest
ont i fötterna efter en hel dags promenerande
sista delen på tågresan hem var stökig och obekväm


Fördelarna överväger som väl är.....




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 21:58



Bookmark and Share


    lory
min favorit sång..mamma....mina killar o hela vårt familj är stora beundrare av den fantastiska gruppen
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson