Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet som sjöng

Ibland är det för tidigt att leva
och för tidigt att dö
då blir det tragiska hål i verkligheten
och luckor
sm man borde öppnat i julkalender
förblir oöppnade

Barnet som sjöng
här kommer Pippi Långstrump
svävar bort
i tonerna
av tryggare kan ingen vara

Men vem hade
inte bytt bort trygg
mot levande
eller varför inte
levande och trygg

Ja ibland är livet orättvist och
kommer aldrig tillbaka

Ibland är
livet
sorg
tills att
man kan gå igen
med erfarna steg





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-05-08 21:34



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
blir sorsen av att läsa denna..fin dock..livet kan vara orättvist.
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan