Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Dag

Vad är det för underbart jag hört, Om en man som dog för mig.
Han kom ner från himelen, bara för att rädda mig,
Han gav sitt liv för mig.

Ingen annan människa, på denna jord har visat mig,
en sån kärlek som du visat mig. När Du dog för mig.
jag älskar dig, Jag vill leva för dig.

Och du har lovat att du aldrig lämnar mig, Jag vill aldrig lämna dig,
du har sagt att du ska leda mig, led mig varje dag.
Jag vill alltid följa Dig, Du är allt för mig.

Att få leva nära dig, Är min högsta önskan
Att få höra ditt ord, Längtar jag efter varje dag,
Och jag vet att en dag ska vi mötas Du och jag




Övriga genrer av Engelbrekt
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engelbrekt
Engelbrekt