Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte sova

Jag vill inte sova, det är inte kul.
Jag vill inte sova, man blir ju så ful!

Håret blir rufsigt, kinden får sträck.
Man ser ut som en riktig skräck

Under varje öga hänger en säck
Och öppnar man munnen luktar det peck.

Finns någon skönhets sömn?
Verkligen inte, glöm och dröm.




Fri vers av Engelbrekt
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-08 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engelbrekt
Engelbrekt