Det räcker med oljefärger, resten är mindre viktigt..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det räcker med oljefärger, resten är mindre viktigt...


Färgstark

 

 

... 

ensamheten en mix av inre bilder
i ett avstånd så nära
en tickande bomb
som när den briserar
viskar i mitt öra

tag emot och tillåt färgerna växa
ur min välsmakande inre anrättning
där i himmel och helvete
växer jag
bilden som driver dig
till lustfyllt
dansant vansinne

...

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 20:37



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Spänande lyrik
som smakar gott
2007-11-21

  Lena Krantz VIP
Alla vill nog dansa som den vilda någon gång...*skrattar*
Tjusigt!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt