Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En släckt cigg.

tobakssmaken sitter kvar i munnen
och i kläderna.
jag känner mig,
äklig.
smutsig.
och overklig.

i mina plastbröst,
ska jag ta över världen.
och med min pumpade kropp,
ska jag älska med alla,
som vill ha mig.
alla vill ha mig,
så länge jag har plastbröst.

ändå,
tycker jag du är äklig.
när jag drar ner trosorna.
och du tittar och njuter.
du är äklig.
när du kommer in i mig,
och stönar till.

---
när fan ska han bli klar?

---

vi tänder våra cigg,
och jag känner mig meningslös.
du drar upp byxorna.
och säger inte ens tack,
utan du bara går.

och efter springer jag,
och gråter.
säger förlåt,
förlåt förlåt, om jag var dålig.
han säger att jag inte ens stönade,
han klagar på mitt sätt att suga av honom,
mitt sätt att ta emot honom,
och mitt sätt att se på honom efteråt.
inte konstigt tänker jag,
men säger förlåt igen.















Fri vers av tvättstuga
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tvättstuga
tvättstuga