Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då avsändaren talar

Hon skrev ett brev hon aldrig kommer skicka
Hon skrev ett tal hon aldrig kommer hålla
Båda var vackra
men sedan började hon tänka på avsändaren,
på sig själv
och då började hon tala
inåt




Fri vers av Tina-sol
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol