Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solrosen


De onda vindarna kom och piskade dig igen
Och jag höll inte ens min hand framför för att hindra dem
Varför vill Gud förstöra den
som är mina blinda ögons glädje och vän




Fri vers av Otto Malinen
Läst 273 gånger
Publicerad 2005-05-09 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Otto Malinen