Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken del i dig lever mest

Vilken känsla
vilka dofter
för oss

framåt

Eller
är det musiken
rytmen
och
sången som håller oss

kvar

Kanske är
det
endast
blicken, gåshuden
och hoppet
om

framtida mirakel
som

Lever




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-11-21 21:07



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja förlorar vi hoppet då har vi inget. Jag har förlorat alldeles för mycket den senaste tiden men griper ännu lite hopp.
Väl diktat, min vän !
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan