Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs fiction


Mannen med slokande öron

Skjut mig
innan gryningen

Låt mig

slippa
lidandet

Av solens
genomskinliga
ögon

Stryp mig
gör det fort
innan jag hinner
ångra mig

och repeterar

Fäll ner mig i repstege från helikopter
i mitten av ett minfält
och be mig att springa
för

livet

Placera
mig
i mitten
på ett evigt släktkalas

Förbjud
mig
att äta,
andas
knulla

Sätt mina skor på hyllan
ursäkta det var ju bara i

fyllan

Älskling
kan du förlåta
mig ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 21:34



Bookmark and Share


    Nattviol
men snälla!
vad HAR du nu
gjort för tokigt?

*S*

gillar ...
undergivenheten.... ett tag -
men inte för evigt!
det gäller att sträcka på sig
och stå för det man gör!!

; )
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan