Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömma drömmen


Älskade ManDröm

Älskade, älskade ManDröm....

längtan sliter som ett djur i min kropp,
tankarna flyr till dig; rädd - lycklig?
hjärtat brinner - gråter

lever i drömmen oviss
är du blott en främling av ord

räck mig din hand.....








Fri vers av Carina From
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 10:08



Bookmark and Share


  Bossewi
Härlig längtan, eller smärtsam sådan. Bra uttryckt i vilket fall.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Carina From
Carina From