Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt landskap

Vandrar in i ditt landskap
färgad av lusten invid din källa
låt mig dricka dess djupaste längtan
förtrösta mitt behag till din gestalt
linda in mig i din värme

Låt detta bli det avgörande;

Min vandring i ditt landskap
utan karta
bara här i din närvaro
vaknar sinnligheten åter












Fri vers av Carina From
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carina From
Carina From