Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

Ropade något skärande
nedsmält

Jag stod där
Ett steg till mot mitten

Klev ut
utan att sudda mitt jag

reflektera och stå kvar
gå och finnas kvar
vända utan att kräva svar

Min kraft samlas åter genom samtal med dig
I ett land där det föds aningar om mig själv




Fri vers av Tuvalina
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-22 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tuvalina
Tuvalina