Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det sticker till då vet du

Besten i mig
vet bäst
om vad som är
fel

Rätt som
det är

Dansar
jag på biltak
och spyr eldflammor

dom som
Gud
redan har handplockat

Oj vilken baksmälla
när
besten tar ett snedsteg
för mycket

Skallen small
i asfalten
och
de kristna
skrattade sig röda
av skadeglädje

Jag reste mig
förvirrad
tog jag snea steg hem
och grät
blod

Vad dom inte
vet om

( är mina voodo dockor
på alla i staden )





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-11-22 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan