Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Märks jag?
Syns jag?
Självklart
Det har setts till...
Men varför?
Är jag ful?
Speciell?
Ja?
Nej?
Maybe?
Tar jag mycket plats?
Bildligt talat alltså




Övriga genrer av VictorÅström
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-11-22 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström