Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

polskt gisslandrama

Pistolen tryckt mot tinningen
Svetten rinner ner för hans smala ben
hans ögon fladdrar mellan åskådarna
alla som stirrar
utan att ingripa
som om det är en föreställning
en teater, abstrakt och hemskt
det är abstrakt
det är hemskt
men det är ingen teater




Övriga genrer av VictorÅström
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-11-24 19:28



Bookmark and Share


  himlakropp
åhå, den här var bland de intressantare.
titeln speciellt. pluspoäng för slutet (:
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström