Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

vattnet är varmare än hennes hjärta
just det hjärta jag så länge kämpat för
vattnet i ån är svart nu
men blir snart till is, svart is
svart som det hjärta man inte kunde se
hjärtat jag skulle kunna dö tusen dödar för
du vet vem du är




Övriga genrer av VictorÅström
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-11-24 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström