Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod

Blodet rinner trögt
från den unge mannens rygg
långsamt, trögt och tjokt




Övriga genrer av VictorÅström
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-11-23 23:02



Bookmark and Share


  Jer
Vad sägs om en... haiku?

blodet rinner trögt
från den unge mannens
färgad ryggtavlan
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström