Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramgoa Låtar

Hon kom hem och lade livnäringen i sin knippa på hallbordet.
Kostym klängdes av
två snabba toasts
tv
Kaffemagen krävde andra chefer
losec och banan
kanske en dusch
telefonsamtal
Vitvinsvänninor med Lena Ph-politik
räkfrossafärjor på finska farvatten
1997
könsherpes
Filmen hade inte framkallats
Fönsterbrädor med porslinskatter och postorderpynt
de hade visst varit sambor i 4år
men han gillade folkbärs och jordnötsringar
hon fick skinnsoffan
han tog bilen
Nu står mellanrummen tomma
tur att hon burit spiral





Övriga genrer av KaptenKatt
Läst 661 gånger
Publicerad 2005-05-09 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt