Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är den bra? ge gärna lite feedback!


Skillnaden

Det finns Skillnader
Hoppas Jag
Tror Jag
Varför undrar Du
Skulle det inte bli Bättre utan Skillnader?
Alla skulle vara lika
Inget Utanför
Kanske
Men vad Är utan Skillnader?
Är med stort Ä
Ingenting
Utan Utanför finns inte Inuti
Och Skillnaderna gör Livet
Gör oss
Gör dig
Gör alla




Övriga genrer av VictorÅström
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-23 17:14



Bookmark and Share


    Fiaaa
Bra! Riktigt bra! :o
2009-12-19

  dansa som dom andra
Hade man kunnat spamma med applåder hade jag gjort det flera gånger om. Helt underbart skrivet!
2008-09-09

    Gegorf
Diggar Utan Utanför finns inte Inuti starkt.
2008-03-16

  glittervakuum
måste härma de andra och säga att \"utan utanför finns inte innuti\" var en av de bästa menningar jag hört. stor applod och stort tack
2007-11-24

  Jer
Finns mycket här, mycket som är bra.
Personligen så tycker jag det är svårläst
med blandad versaler och gemener, förstår
inte syfte. Håller med... min favorit med:

utan utanför
finns inte
inuti

2007-11-24

  equilibrium_
nice :O speciellt från \"Utan Utanför finns inte Inuti\" *applåder*
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström