Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömbuketten

Du ger mig buketter med varningsklockor
tillsammans med förgät-mig-ej.
Ångest och sömnlösa nätter
tillsammans med lycka.
Kärlek och ömhet
tillsammans med smärta.

Jag tar kärlek och ömhet
tillsammans med lycka och
förgät-mig-ej,
blandar så min drömbukett
med hopp för Dig och mig.

Min drömbukett har rotat sig
den växer mer och mer.
Den sköts av både Dig och mig
i smyg när ingen ser.

Om den skall växa mer
beror på vad vi gör.
Om vi den ingen näring ger,
den kanske vissnar ner och dör.

Men innan den har vissnat helt
så vill jag ge till dig,
ett minne från min drömbukett
en blyg förgät-mig-ej.




Fri vers av kramea
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kramea
kramea